FUNCTOS LYHYESTI

Vaikuttava ja kokenut viestinnän ja sijoittajasuhteiden kumppani

Functos on osaava ja ketterä liikkeenjohdon konsultti ja strateginen neuvonantaja. Olemme erikoistuneet talous- ja sijoittajaviestintään, vastuullisuuteen sekä Integroituihin tietotilinpäätöksiin  (Data Balance Insight).

FUNCTOSIN ASIANTUNTIJAT

 
Taneli%20Hassinen_edited.jpg

TANELI HASSINEN, partner

Taneli Hassinen on kokenut yritysviestijä ja johdon tuki. Hän on työskennellyt pörssiyhtiöissä viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Viestinnän strategina hän on johtanut keskeisesti pörssiyhtiön talous- ja pörssiviestintää sekä sijoittajasuhteita. 


taneli.hassinen@functos.fi

p. 040 504 3321

Merisaari1.jpeg

MIKKO MERISAARI, partner

Mikko on talous- ja sijoittajaviestinnän laaja-alainen ammattilainen, jonka analyyttinen sydän sykkii vastuullisuudelle ja datalle. Vuosien kokemus ja tietopohja eri toimialoista, yhtiöistä ja tilanteista antavat perspektiiviä ja näkemystä vaativaankin neuvonantoon. Mikko on tuloksekas projektien vetäjä ja utelias uusien konseptien kehittäjä. Mikon vastuulla on Integroidun tietotilinpäätöksen kehittäminen. 

mikko.merisaari@functos.fi

p. 050 521 4055

OTA YHTEYTTÄ

Vaikuttava viestintä ja sijoittajasuhteet perustuvat selkeään näkemykseen yrityksen kiinnostavuuden kasvattamisesta, vahvaa ja liiketoiminnan talouden ymmärrystä sekä aukotonta määräysten ja regulaatioiden hallintaa. 


Tarjoamme mielellämme näkemyksemme tilanteeseesi sopivasta ratkaisusta. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

puh. 050 521 4055

Thanks for submitting!