top of page
DSC00661.jpeg

Functos

Kokemusta ei voi kopioida.  

Functos on kahden kokeneen IR- ja viestintäammattilaisen yritys, joka auttaa hyviä yhtiöitä ja ihmisiä vaikuttamaan maailmaan. Olemme erittäin laaja-alaisesti liiketoimintaa ymmärtävä neuvonantaja ja asiantuntija. 

Olemme erikoistuneet talous- ja sijoittajaviestintään, ESG- ja kestävyysviestintään sekä Integroituihin tietotilinpäätöksiin   (Balanced Data Insight).

Taneli%20Hassinen_edited.jpg

TANELI HASSINEN, partner

Taneli Hassinen on kokenut yritysviestijä ja johdon tuki. Hän on työskennellyt pörssiyhtiöissä viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Viestinnän strategina hän on johtanut keskeisesti pörssiyhtiön talous- ja pörssiviestintää sekä sijoittajasuhteita. 


taneli.hassinen@functos.fi

p. 040 504 3321

Merisaari1.jpeg

MIKKO MERISAARI, partner

Mikko on talous- ja sijoittajaviestinnän laaja-alainen ammattilainen, jonka analyyttinen sydän sykkii vastuullisuudelle ja datalle. Vuosien kokemus ja tietopohja eri toimialoista, yhtiöistä ja tilanteista antavat perspektiiviä ja näkemystä vaativaankin neuvonantoon. Mikko on tuloksekas projektien vetäjä ja utelias uusien konseptien kehittäjä. Mikon vastuulla on Integroidun tietotilinpäätöksen kehittäminen. 

mikko.merisaari@functos.fi

p. 050 521 4055

Ota yhteyttä.

 Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tarpeistasi tai jätä pelkkä yhteydenottopyyntö. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

Kiitos yhteydenotostasi.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

bottom of page