top of page
Merisaari1.jpeg

MIKKO MERISAARI

Co-founder, Partner

Mikko on talous- ja sijoittajaviestinnän laaja-alainen ammattilainen, jonka analyyttinen sydän sykkii vastuullisuudelle ja datalle. Vuosien kokemus ja tietopohja eri toimialoista, yhtiöistä ja tilanteista antaa perspektiiviä ja näkemystä vaativiinkin tilanteisiin ja neuvonantoon.  


Mikko on toiminut pitkään erilaisten yritysten ytimessä ylimmän johdon kumppanina ja vastannut ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, listayhtiöiden talous- ja sijoittajaviestinnästä sekä yritysvastuun kehittämisestä. Yrityspuolella Mikko on vaikuttanut muun muassa YIT:n, Turku Energian, Apetitin, Kojamon ja Silmäaseman vastuutehtävissä. Konsulttina Mikko hän on tukenut toimialojensa johtavia yhtiöitä pienestä bioteknologiayrityksestä aina suureen finanssikonserniin saakka. 

Mikko on ennakkoluuloton kokonaisuuksien hallitsija ja yhteistyön rakentaja. Siksi hänelle on kertynyt kokemusta myös vaativasta projektinjohdosta ja liiketoiminnan strategia- ja kehitysprosesseista sekä erilaisista muutostilanteista. Hän on kotonaan yrityskauppojen, listautumisten, julkisten ostotarjousten sekä muiden erikoistilanteiden parissa. 

Mikko vastaa Functosissa vastuullisuuden uuteen aaltoon kytkeytyvän Integroidun tietotilinpäätöksen ja siihen sisältyvän tietotaseen kehittämisestä. 

mikko.merisaari@functos.fi
p. 050 521 4055

Linkedin

bottom of page