top of page

Palvelumme

Functosin asiantuntijoilla on vuosien kokemus vaativista talous-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän tehtävistä ja hankkeista eri toimialoilla. Haluamme auttaa hyviä yrityksiä voittamaan sijoittajien ja muiden sidosryhmien kiinnostuksen - luotettavasti ja kerta toisensa jälkeen.

TALOUS- JA SIJOITTAJAVIESTINTÄ

Autamme kirkastamaan sijoitustarinan ja viestimään sen selkeästi markkinoille ja medialle.  Helpotamme kiireistä arkea tukemalla taloudellisessa raportoinnissa, pörssitiedottamisessa ja sijoittajatapaamisissa. Työskentelemme kokemuksella myös vaativissa hankkeissa ja järjestelyissä. Tarjoamme talous- ja sijoittajaviestintää myös palveluna.

INTEGROIDUT TIETOTILINPÄÄTÖKSET™

Data ja sen tuottava sekä vastuullinen hyödyntäminen määrittävät liiketoiminnan mahdollisuuksia ja riskejä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Samaan aikaan sidosryhmien odotukset datan ja tekoälyn vastuullisesta ja eettisestä käytöstä ovat voimakkaassa kasvussa. Functosin integroitu tietotilinpäätös yhdistää kaikki nämä näkökulmat yhteen pakettiin.

YRITYSVASTUU- JA ESG-VIESTINTÄ

Vastuullisuus on liiketoiminnan lähtökohta ja oikein muotoiltuna vahva erottautumistekijä. Autamme löytämään arkisesta toiminnasta olennaiset vastuullisuusteemat ja viestimään niistä laadukkaasti ja kiinnostavasti eri sidosryhmille. Tuemme tarvittaessa myös olennaisuusmäärittelyissä yritysvastuuohjelman ja -johtamisen kehittämisessä.

TALENT & INTERIM

Functos auttaa, kun etsit uutta sijoittajasuhde- tai yritysviestintäammattilaista tiimisi. Tarvittaessa tuemme väliaikaisissa resurssitarpeissa  ja huolehdimme, että yllättävätkin siirtymäkaudet ja roolimuutokset onnistuvat erinomaisesti.  Vahvuuksiamme ovat pitkä ja monipuolinen tehtävä- ja toimialakokemus, kattavat verkostot sekä kyky keskittyä olennaiseen.

Ota yhteyttä.

 Kerro lyhyesti tilanteestasi ja tarpeistasi tai jätä pelkkä yhteydenottopyyntö. Palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

Kiitos yhteydenotostasi.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

bottom of page