NÄIN VOIMME OLLA AVUKSI

Functosin asiantuntijoilla on vuosien kokemus vaativista talous-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestinnän tehtävistä ja hankkeista eri toimialoilla. Haluamme auttaa hyviä yrityksiä voittamaan sijoittajien ja muiden sidosryhmien kiinnostuksen - luotettavasti ja kerta toisensa jälkeen.

TALOUS- JA SIJOITTAJAVIESTINTÄ

Autamme kirkastamaan sijoitustarinan ja viestimään sen selkeästi ja kiinnostavasti markkinoille ja medialle. Helpotamme kiireistä arkea tukemalla taloudellisessa raportoinnissa, pörssitiedottamisessa ja sijoittajatapaamisissa. Tarjoamme talous- ja sijoittajaviestintää myös palveluna.

YRITYSVASTUU- JA ESG-VIESTINTÄ

Vastuullisuus on liiketoiminnan lähtökohta ja oikein muotoiltuna vahva erottautumistekijä. Autamme löytämään arkisesta toiminnasta olennaiset vastuullisuusteemat ja viestimään niistä laadukkaasti ja kiinnostavasti eri sidosryhmille. Tuemme tarvittaessa myös olennaisuusmäärittelyissä yritysvastuuohjelman ja -johtamisen kehittämisessä.

INTEGROIDUT TIETOTILINPÄÄTÖKSET™

Data ja sen tuottava sekä vastuullinen hyödyntäminen määrittävät liiketoiminnan mahdollisuuksia ja riskejä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Samaan aikaan sidosryhmien odotukset datan ja tekoälyn vastuullisesta ja eettisestä käytöstä ovat voimakkaassa kasvussa. Functosin integroitu tietotilinpäätös yhdistää kaikki nämä näkökulmat yhteen pakettiin.

OTA YHTEYTTÄ

Vaikuttava viestintä ja sijoittajasuhteet perustuvat selkeään näkemykseen yrityksen kiinnostavuuden kasvattamisesta, vahvaa ja liiketoiminnan talouden ymmärrystä sekä aukotonta määräysten ja regulaatioiden hallintaa. 


Tarjoamme mielellämme näkemyksemme tilanteeseesi sopivasta ratkaisusta. Kerro lyhyesti tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

puh. 050 521 4055

Thanks for submitting!