top of page

Ajankohtaista

Blogi: About
Blogi: Blog2

Pioneerikoulutusta datatalouden viestintään ja vastuullisuuteenDatatalous on uusi toimintaympäristö, jossa data on liiketoiminnan tärkeintä pääomaa ja keskeinen osa yrityksen arvoa. Datatalouden arvonluonnissa datasta ja datalla luodaan uutta arvoa yrityksille, asiakkaille ja maailmalle. Toiset yritykset tekevät tämän paremmin kuin toiset, voittajista ei liene epäselvyyttä.


Datatalous on täynnä täysin uusia kysymyksiä ja odotuksia myös viestinnän, vastuullisuuden ja sijoittajasuhteiden ammattilaisille.


Kysymykset voidaan jakaa esimerkiksi seuraaviin ryhmiin

  1. Yksilön oikeudet datataloudessa

  2. Datan omistamisen kysymykset

  3. Datan arvostamisen (valuation) kysymykset

  4. Datapääoman ja datavarojen johtamisen kysymykset datataseessa

  5. Arvonluonnin ja tuotetun hyödyn jakamiseen liittyvät kysymykset

  6. Datan avulla tapahtuvaan päätöksentekoon, vaikuttamiseen ja vallankäyttöön liittyvät eettiset ja moraaliset kysymykset

  7. Riskienhallinnan ja määräystenmukaisuuden kysymykset

Näihin kysymyksiin myös Functos ja kehittämämme integroidun tietotilinpäätöksen konsept on erikoistunut. Autamme yrityksiä ymmärtämään dataansa vastuullisen arvonluonnin näkökulmasta ja edistämään läpinäkyvyyttä ja luottamusta tällä saralla.


Koulutuspäivä 22.9.2020: Datatalouden perusteet: johdatus data-ajan viestintään


Haluamme vauhdittaa suomalaista, luottamukseen perustuvaa datataloutta ja järjestämme pioneerikoulutuksen aiheesta yhdessä maan parhaiden asiantuntijoiden OP:n CDO

Sameli Mäenpään, Bilotin Mika Ahon, Sitran Heli Parikan jaTiina Härkösen kanssa. Koulutus yhteistyössäProCom – Viestinnän ammattilaiset rykanssa.


Lue lisää ja ilmoittaudu Procomin sivulla:


Ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi pioneerien joukossa.


Kysy meiltä myös yrityskohtaista valmennusta tai sparrauskeskustelua!

Comments


bottom of page