top of page

Ajankohtaista

Blogi: About
Blogi: Blog2

Jos luet tämän heinäkuussa ...

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme upeista alkuvuoden hetkistä dataviestinnän ja -vastuullisuuden sekä IR- ja PR-kumppanuuksien parissa. On ilo kasvaa ja kehittyä yhdessä!


Lomailemme heinäkuun - toinen silmä auki


Heinäkuussa hölläämme hetkeksi otetta työasioista, tee sinäkin samoin lomallasi.


Kokemuksesta osaamme olla sopivasti hereillä myös kesällä. Markkinat ja media eivät pysähdy kesäksi, mahdollisuudet avautuvat yllättäen eikä H1-raportointikausi etene aina kaavallaan.


Olemme valmiina auttamaan teitä pörssitiedottamisessa, sijoittaja- ja yritysviestinnässä sekä kriisiviestinnässä koko kesän ajan. Tavoitat meidät tuosta chatin kautta tai soittamalla!

Kesävinkit kaupunkiin ja kedoille: palaudu ja pohdi asioita avarasti


Kesä on erinomainen hetki palautua ja pohtia asioita avarasti ilman digitaalisia ärsykkeitä. Vaikkapa veden virtausta kuuntelemalla tai valkosipuleita kasvattamalla.


Sijoittajasuhteista vastaavien kannattaa suunnata katseet tulevaan ja pohtia sijoittajasuhteiden laadullista kehittämistä ja pelisykkeen päivittämistä. Sijoituskohteiden valinnanvaran kasvaessa ja uusien sijoittajayleisöjen aaltoilussa oma mietitty IR-pelikirja auttaa tekemään tulosta. Selkeä, aktiivinen ja systemaattinen sijoittajaviestintä herättää markkinoiden kiinnostusta, tukee erottautumista sijoituskohteena sekä vauhdittaa osakkeen kaupankäyntiä.


Kesälukemiseksi suosittelemme artikkelia: Paranna sijoittajaviestintää ja -suhteita ajatuksen voimalla.


Data ja analytiikka (lue: tekoäly) eivät ole menossa mihinkään. Kuten ei myöskään tiedon, ymmärryksen ja luottamuksen nälkä. Yhtiön datavarallisuuden ja -arkkitehtuurin merkitys liiketoimintamalleissa, sijoittajaviestinnässä sekä sidosryhmäluottamuksessa jatkaa kasvuaan. Syksyllä on hyvä keskustella, mitä tämä tarkoittaa teidän yrityksellenne ja miten voimme auttaa teitä tässä muutoksessa.


Ajatuksia voit herkkyyttää esimerkiksi lukemalla juttumme Keskon tietotilinpäätöksestä.


Yritysvastuussa kivet kääntyilevät. Muiden yritysvastuun ammattilaisten tapaan etenemme hyvin uusien EU-tasoisten raportointivaatimusten haltuunotossa. Erottautuminen yritysvastuulla on merkittävässä murroksessa, kun sääntely velvoittaa tekemään raportoinnissa määrämuotoista, vertailukelpoista ja varmennettavaa (muun muassa). Me konvertoimme omaa 2000-luvun alusta lähtien rakennettua vastuullisuusosaamistamme mm. sertifioitumalla Suomen Tilintarkastajat ry:n hyväksymäksi ESG-R -asiantuntijaksi.


Kun tarvitset tukea yritysvastuuparadigmasi luomisessa, päivittämisessä, kehittämisessä tai siirtymisessä uusiin CSRD-raportointivaatimuksiin, meillä on kokemusta, näkemystä ja työkaluja auttaa konkreettisesti ja ketterästi eteenpäin. Yhteistyöverkostomme ansiosta käytössäsi on aina oikeat asiantuntijat.
Ankkuroidumme syyskuussa Helsingin Ruoholahteen


Lopuksi, kesätervehdys on samalla muuttoilmoitus! Työ- ja valmennusympäristömme paranee merkittävästi, kun muutamme uuteen osoitteeseen syyskuun alusta lukien.


Tervetuloa käymään uudessa toimistossamme Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Itämerenkatu 3A.


Jos arvostat ruokaa, saat kotiinviemisiksi sukuperintönä kulkevia, tajuttoman herkullisia, isokyntisiä valkosipuleita.


Oikein hyvää kesää toivottavat,


Mikko ja Taneli
Kommentare


bottom of page