top of page

Ajankohtaista

Blogi: About
Blogi: Blog2

Saammeko esitellä - kolme edelläkävijäraporttia vuodelta 2021


Functosin raportointikevät on kääntymässä loppusuoralle, kun kolme oman alansa edelläkävijää julkaisi omia vuosiraporttejaan. Tänä vuonna meillä oli ilo olla mukana tuottamassa OP Ryhmän ja Keskon integroituja tietotilinpäätöksiä sekä vast'ikään First Northiin listautuneen Betolarin vuosikertomusta.


OP Ryhmän tietotilinpäätös jatkaa jalostumistaanOP Ryhmä julkaisi järjestyksessään jo neljännen integroidun tietotilinpäätöksen. Tänä vuonna raportti toteutettiin ensimmäistä kertaa osana OP Ryhmän vuosiraportointia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi raportti on tehty täysin saavutettavaksi.


Suomen suurin finanssiryhmäOP on kiistatta edelläkävijä arvonluontilähtöisessä datavastuullisuusviestinnässä finanssialalla Suomessa ja kansainvälisesti. OP Ryhmän kanssa tehty kehitystyö on ollut keskeisessä asemassa myös Functosin kehittämän integroidun tietotilinpäätöksen ja tietotaseen muotoutumisessa.


Lue lisää

Kesko julkaisi ensimmäisen pörssiyhtiön tietotilinpäätöksen
Kansainvälisestikin meritoitunut vastuullisuuden edelläkävijä Kesko julkaisi Suomen ja todennäköisesti koko maailman ensimmäisen pörssiyhtiön tietotilinpäätöksen. Kaupan alalla datalla on erittäin suuri merkitys arvonluonnissa, minkä lisäksi asiakasdatan hyödyntäminen asiakkaan ja kaupan eduksi on erittäin tärkeätä. Keskon tavoitteena on tuplata datan käyttöaste vuoteen 2025 mennessä. Tietotilinpäätös kertoo läpinäkyvästi strategiasta, suunnitelmista ja käytännön tekemisestä tällä matkalla.


Lue lisääBetolarin ensiaskeleet kohti rakennusalan globaalia vihreää disruptiota tallennettiin vuosikertomukseen


Kannonkoskelainen First North -yritys ja startup Betolar on kehittänyt sementtiä korvaavan Geoprime-konseptin, jonka avulla betonin ja betonituotteiden CO2-päästöjä voidaan leikata jopa 80%. Kun raaka-aineena käytetään lisäksi energia-, prosessi- ja kaivosteollisuuden vaihtelevia ja paikallisia sivuvirtoja, säästetään merkittävästi myös neitseellisiä luonnonvaroja. Dataa ja tekoälyä hyödynnetään voimakkaasti tuotantoreseptiikan ja -parametrien jatkuvassa optimoinnissa. Functos on Betolarin sijoittajaviestinnän kumppani. Saamme aitiopaikalta ja konkreettisesti osallistua maailman pelastamiseen.


Lue lisää

Comments


bottom of page