top of page

Ajankohtaista

Blogi: About
Blogi: Blog2

Betolarin First North -listautuminen ja anti vauhdittavat rakentamisen vihreää siirtymää

Vihreää betonirakentamista globaalisti edistävän kasvuyhtiö Betolar Oyj:n First North -listautuminen ja osakeanti toteutuivat erinomaisesti. Yleisö- ja instituutioannit ylimerkittiin moninkertaisesti, ja yhtiö listautui vuoden 28:tena yhtiönä. Betolar sai listautumisannissa noin 35 miljoonan euron varat kansainvälisen kasvun ja tuotekehityksen vauhdittamiseksi.


Listautumisannin myötä yli 4 300 uutta osakkeenomistajaa pääsee Betolarin matkassa rakentamaan vihreämpää huomista, taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan sekä hyötymään globaalista vihreiden rakennusmateriaalien ja -teknologioiden kysynnän kasvusta. Pörssikello soi Nasdaqin lehterillä torstaiaamuna 9.12.2021 kaupankäynnin alkaessa Betolarin osakkeilla.Kiitos luottamuksesta ja erinomaisesta yhteistyöstä listautumisessa


Meillä on Functosina ollut suuri ilo toimia Betolarin viestinnällisenä neuvonantajana listautumishankkeessa yhdessä Supersonin kanssa. Osakeannin markkinoinnissa oli mukana myös bisnesmuotoilutoimisto Brande. Muodostimme tehokkaan neuvonantajien ja suunnittelijoiden työryhmän, jossa olivat mukana myös SEB pääjärjestäjänä sekä Roschier juridisena neuvonantajana. Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneillemme!


Vieraillessamme Betolarin kotipesässä Kannonkoskella kesällä 2021, vakuutuimme, että yhtiön liikeidea korvata sementti betonissa kehittämänsä Geoprime-ratkaisun avulla tulee olemaan käänteentekevä innovaatio sekä liiketoiminnallisesti että ympäristön kannalta.


Betolar Oyj:n toimitusjohtaja Matti Löppönen kommentoi:


”Listautumisemme ja antimme onnistuivat yli odotusten. Functos toteutti listautumisprojektimme IR-viestintää ja mediasuhteita tinkimättömällä ammattitaidolla. Functosin tiimi oli keskeinen osa projektitiimiämme. Functosin kanssa rakensimme valmiuden sijoittajasuhteidemme hoitoon sekä kanavat ja periaatteet sijoittajaviestintäämme. Suosittelen lämpimästi Functosia kumppaniksi listautumishankkeisiin.”

Betolar sekä sen johto ja muu henkilöstö tekivät meihin suuren vaikutuksen osaamisellaan ja sitoutumisellaan. Haluamme onnitella ja kiittää Betolarin johtoa, henkilöstöä ja osakkeenomistajia erinomaisesti onnistuneesta listautumisesta. Toivotamme menestystä yhtiön pörssitaipaleelle ja maailmanvalloitukselle! 


Betolar lyhyesti


Betolar Oyj on Helsingin pörssin First North Growth Market Finland -markkinapaikalle listautunut suomalainen materiaaliteknologiayritys, joka tarjoaa kestävän ja vähähiilisen betonin tuotannon Geoprime®-ratkaisulla. Ratkaisulla muunnetaan useita aiemmin käyttämättömiä, teollisuuden massiivisia sivuvirtoja sementin korvikkeeksi.


Betolarin tekoälyä hyödyntävä innovaatio voi vähentää huomattavasti hiilidioksidipäästöjä perinteiseen, sementin käyttöön perustuvaan betonin valmistukseen verrattuna optimoimalla jo olemassa olevia valmistusprosesseja. Betolarin missiona on mahdollistaa globaalisti eri toimialojen vihreän siirtymän, erityisesti rakennus-, prosessi-, ja energiateollisuudessa tarjoamalla ratkaisuja ainutlaatuisen materiaaliteknologiansa hyödyntämiseen. www.betolar.comComments


bottom of page