top of page
cv-kuva_edited.jpg

KASIMIR MARTTINEN

Viestintäkonsultti

Kasimir Marttinen, KTM, on tulosorientoitunut ja idearikas viestinnän osaaja, joka on elementissään päästessään soveltamaan uusia näkökulmia vaativaan viestintään. Monipuolinen kokemus viestinnällisistä yhteistöistä niin pienyritysten kuin Suomen suurimpien organisaatioiden kanssa luo vahvan näkemyksen sijoittajaviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen.

Kasimir on kerryttänyt laaja-alaista kokemusta sekä sijoittaja- että markkinointiviestinnän tehtävistä. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. Viestintätoimisto Bravurassa keskittyen päivittäisen sijoittajaviestintään ja listautumisviestintään sekä Context Learning Finlandilla, vastaten markkinointiviestintään ja asiakasorganisaatioiden sisäiseen viestintään liittyvistä tehtävistä. Lisäksi Kasimir on toiminut aktiivisesti yksityisenä konsulttina erikokoisten yritysten tukena sijoittaja-, markkinointi- sekä sisäisen viestinnän parissa.


Kokemus monipuolisista viestintätehtävistä sekä vahva näkemys suomalaisesta viestintäkentästä muodostavat vankan pohjan talous- ja sijoittajaviestinnän asiakkuuksien parissa työskentelylle. 


Functosissa Kasimir keskittyy internetissä ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan sijoittajaviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen sekä muihin talous-ja sijoittajaviestinnän tehtäviin.

kasimir.marttinen@functos.fi

p. 040 801 3635

bottom of page